• Beleef het avontuur

    Bekijk de wereld vanuit een ander perspectief

Spectaculaire activiteit
Professionele medewerkers
Snel en gemakkelijk plannen
 

U wilt paragliden?


  1. Paraglidevlucht.com »
  2. Overijssel

Paragliden in de omgeving van Overijssel

Beleef hoe het is om zo vrij als een vogel door de lucht te vliegen en boek een tandemvlucht! Voor slechts € 55,- vliegt u mee vanaf één van onze locaties door heel Nederland. Wij beschikken over diverse velden waar het mogelijk is om te paragliden in Nederland. Paragliden is ontzettend leuk, ook als dit niet direct vanuit Overijssel kan. We hebben vast wel een opstijglocatie bij u in de buurt! Via onze website kunt u informeren naar de dichtstbijzijnde plaats vanuit Overijssel en een tandemvlucht bestellen.

Paragliden omgeving Overijssel met een ervaren instructeur

Als u gaat paragliden gaat u met een ervaren instructeur mee omhoog. Deze instructeur laat u graag Overijssel van boven zien, echter zijn er niet overal liervelden in Nederland geschikt om te paragliden. Meer informatie over de liervelden vindt u op onze pagina 'locaties'. U vindt hier ook welk lierveld het dichtste in de buurt ligt van Overijssel. De instructeur laat u graag de omgeving van het lierveld vanuit de lucht zien en u hoeft alleen maar met volle teugen te genieten van het prachtige uitzicht. Let er wel op dat een bezichtiging van Overijssel vanuit de lucht niet mogelijk is vanwege de vliegtijd vanaf het veld. Toch is het te begrijpen dat u enthousiast bent geworden en er naar uitziet om zelf zo'n tandemvlucht mee te maken. Via onze website kunt u dan ook eenvoudig een ticket of cadeaubon bestellen om dit zelf te ervaren.

Meer weten?

Wilt u meer informatie, een paraglidevlucht boeken of informeren naar de dichtstbijzijnde locatie vanuit Overijssel, neem gerust contact met ons op. Zoekt u nog een origineel cadeau? Het is bij ons ook mogelijk om een cadeaubon te bestellen. Een fantastisch cadeau voor avonturiers!Paragliden in Overijssel - Paramotor in Overijssel - Parapente in Overijssel - Schermvliegen in Overijssel


Naast Overijssel , nog enkele plaatsen waar wij vluchten kunnen aanbieden.
Aadorp , Aardenburg , Achlum , Aerdt , Alem , Alteveer gem de Wolden , Ammerstol , Anerveen , Antwerpen , Arkel

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij vluchten kunnen aanbieden.

 
 

• Contact opnemen

0183-201089
Bereikbaar tot 17:00
🕒   direct antwoord


Chat met ons
voor snelle vragen
🕒   direct antwoord


info@paraglidevlucht.com
stuur 24/7 een e-mail naar ons
🕒   antwoord in ca. 1 uur


Klanten ervaringen